• img portadath1

Promoció 87-88

PROMOCIÓ 87-88

ELS ALUMNES DE LA PROMOCIÓ 87/88 DEL COL.LEGI ILLES COLUMBRETES CELEBREN EL SEU 25è ANIVERSARI

El passat dissabte 26 d’octubre va ser un dia de retrobaments en el Col.legi Illes Columbretes de Burriana. La promoció del 87/88 va celebrar el 25è aniversari de la seua eixida del, en el seu dia Col.legi PP. Carmelitas. Es respirava un ambient d’il.lusió, però al mateix temps, d’admiració, nervis i, sobretot, ganes de capturar tots els instants de l’esdeveniment.

Tot començà uns mesos enrere amb la tasca de localització de tots els integrants de la promoció. Aquesta vegada les xarxes socials tingueren un paper fonamental. Sols amb l’organització de l’esdeveniment ja s’apreciava l’interés i voluntat de tots per assistir-hi, el que va fer aquest treball molt gratificant. Gràcies per la seua tasca a Juan Manuel Esteve i Juan Vicente Gimeno, entre altres.

A la fi arribà el dia, a les 12 hores era el moment triat i l’entorn no podia ser altre: “el nostre pati”, deien, amb el frontó y el rètol de “HAZ DxT” que perduren en el temps, encara què no faltà el record als arbres que hi havia darrere del Teatre Principal, on els tocava pujar per tal de recollir els balons.

Començaren els records, les històries, les abraçades, … Havien passat 25 anys, han canviat moltes coses, però els antics alumnes s’aferraven a les que segueixen igual, i no podia faltar la visita a les instal.lacions, claustre i esglèsia. Tornaren a sentir sensacions, vivències que els portaren 25 anys enrere, escales, passadissos, classes, …; passat, present i futur ho tenien davant i, no sols por l’inmoble, també per les persones. Des de la seua arribada, els ex-alumes foren rebuts per la Direcció del centre, En José Luis Agustí i Na Marisa Canseco. El primer amb més de 40 anys a l’escola i que donarà pròximament el relleu de la Direcció a Canseco. Ambdós juntament amb En Juan Rafael Garcia, foren els encarregats de fer reviure les experiències passades.

Un altre moment àlgid del dia fou la visita a l’Esglèsia, on el Pare Sainz amb unes breus paraules, va saber sintetitzar tots els valors que aquest Col.legi transmet als seus alumnes i va tindre un record molt emotiu per als que ja no estan entre nosaltres.

Finalment l’acte va concloure amb un dinar de germanor entre el antics alumnes i els representants del col.legi. Va ser el moment més relaxat del dia, on les bromes, històries i records es succedien, acabant amb uns emotius discursos i entrega de regalets que tancaren la jornada.

Els actes van ser tot un èxit, fins el punt de que els integrants de la Promoció 87/88 s’han proposat reunir-se regularment cada 5 anys, l’últim cap de setmana d’octubre.

Autor: Paco Usó