• img portadath1

CIRCUMSTÀNCIA ESPECÍFICA ADMISSIÓ

Escrit per Super User on . Posted in Notícies

La circumstància específica valorada pel centre, segons el que es preveu en l’article 36 del Decret 48/2024, serà la següent:
”Alumnat matriculat en l’escoleta infantil durant l’anterior curs acadèmic”
Com a documentació necessària per a la seua acreditació, s’adjuntarà a la matrícula d’aquest curs acadèmic, la matrícula de l’escola infantil, del mateix centre, de l’any anterior.

NORMATIVA PROCÉS D'ADMISSIÓ

Escrit per Super User on . Posted in Notícies

La Conselleria d’Educació ha publicat la normativa referent al procés d’admissió de l’alumnat als centres docents per als ensenyaments d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària i Batxillerat, corresponent al nou curs acadèmic.

A continuació, us adjuntem els enllaços corresponents a la citada normativa:
 
DECRET: https://dogv.gva.es/datos/2024/04/24/pdf/2024_3541.pdf

ORDRE: https://dogv.gva.es/datos/2024/04/25/pdf/2024_3619.pdf

RESOLUCIÓ CALENDARI: https://dogv.gva.es/datos/2024/04/26/pdf/2024_3667.pdf

Esta informació va dirigida a les famílies amb fills i filles als que els corresponga l’escolarització en aquest nou curs o per a algun familiar o amic que estiga en la mateixa situació.
 
PLAÇ DE PRESENTACIÓ DE SOLLICITUDS

Educació Infantil i Primària: Del 30 de maig al 6 de Juny.

ESO i Batxillerat: Del 4 de juny al 10 de juny.
 
COM FER LA PRESENTACIÓ
La presentació de les sol.licituds, serà telemàtica i s’haurà de realitzar a la pàgina web de Conselleria.
https://portal.edu.gva.es/telematricula/es/inicio/

També us adjuntem el calendari complet i un resum dels criteris de valoració de les sol.licituds.

Qualsevol dubte, estam a la vostra disposició per poder ajudar-vos en tot allò que necessitàreu.

Subvención de instalación de paneles solares en Col-legi Illes Columbretes Cebur, S.L.

Escrit per Super User on . Posted in Notícies

panel 0

Nos complace anunciar que hemos podido realizar la instalación de placas solares en CEBUR, S.L. gracias al haber sido seleccionados para recibir la subvención en el marco del Proyecto acogido al programa de incentivos ligados al autoconsumo y almacenamiento de energía, junto con la implantación de sistemas térmicos renovables en el sector residencial. Este programa de financiamiento es parte integral del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, una iniciativa respaldada y financiada por la Unión Europea a través de su fondo NextGenerationEU.  Esta subvención nos ha brindado la oportunidad para avanzar en la adopción de fuentes de energía renovable y la implementación de sistemas térmicos sostenibles en el sector residencial. No solo nos ha permitido contribuir de manera activa a la lucha contra el cambio climático, sino que también fortalece nuestra capacidad para generar energía de manera más eficiente y sostenible, reduciendo nuestra huella ambiental y mejorando la resiliencia de nuestras comunidades. Estamos agradecidos por la confianza y el apoyo brindados por la Unión Europea a través de NextGenerationEU.  Con la instalación de esta planta fotovoltaica buscamos producir, por nuestros propios medios, una gran parte del consumo energético que necesitamos a través de fuentes renovables; contribuyendo con la reducción de emisiones de CO2 y consiguiendo una mayor sostenibilidad en nuestro modelo energético.

 panel1

 panel2

 

 

 

DIA EUROPEU DE L'ESPORT ESCOLAR

Escrit per Super User on . Posted in Notícies

cartel deporte

S'apropa el 30 de setembre, Dia Europeu de l'Esport Escolar, i com tots els anys anem a celebrar-ho amb l'alumnat. Enguany el realitzarem amb 2 dies d'activitat.


📌El dijous 29 tindrem una sessió d'activitat física, que realitzarem al pati, dirigida i adaptada per al nostre alumnat per un monitor amb molta experiència.


👉🏻A les 12:30 h s’obriran les portes perquè, els pares i mares, puguen participar en l’activitat. Vingueu amb roba esportiva!!!!!


📌El divendres 30, prepararem uns circuits per a realitzar amb vehicles (bicicleta, patí, monopatí, patins en línia...), per la qual cosa, vos demanem que el xiquets i les xiquetes el porten al centre.


📌Aprofitem per informar-vos que, a partir del primer divendres d'octubre, el centre habilitarà una zona perquè els divendres, l’alumnat que ho desitge, puga deixar els vehicles al col.le i així facilitar a les famílies deixar els cotxes a casa i poder vindre de manera més sostenible.